top of page
Search
  • Writer's pictureLilli Haapala

Merenvihreä, mitä se on sinulle?

Updated: Aug 6, 2020

Merenvihreä, mitä se on sinulle? Onko se juuri jokin tietty vihreän sävy?

Mistä sitä löytää ja milloin? Mitä kaikkea siihen liittyy? Millaisia ajatuksia se sinussa herättää?


Jos haluat osallistua taiteelliseen projektiini (Merenvihreä), voit vastata ylläoleviin kysymyksiin tai kirjoittaa enemmän, kertoa kuvin, äänittein tai jollain muilla tavoin omista merenvihreän sävyihin liittyvistä ajatuksistasi. Voit lähettää vastauksesi sähköpostiini lilli.haapala@gmail.com

Käsittelen vastauksia luottamuksellisesti ja nimettömästi sekä käytän niitä epäsuorasti pohdiskellen mereen liittyviä aiheita vastausten kautta. Työstän videoteostani elokuun aikana Saaristomerellä Citytorppari-hankkeessa kuvaten merellä erilaisia vihreän sävyjä.


Video on esillä Itämeripäivänä 27.8.2020 Citytorppari-sivuston (+ Maaseudun sivistysliiton) youtube kanavalla.


Kiitos! :)



Goethenväriympyrä, jossa väreihin on liitetty ominaisuuksia: kaunis (schön), jalo (edel), hyvä (gut), hyödyllinen (nützlich), yleinen (gemein), tarpeeton (unnöthig). Huomaa vastakkaisten värien ja ominaisuuksien asettelu. (Lähde: Wikipedia)



CityTorppari on luovan alan ammattilainen, joka vierailee kylissä ja työskentelee yhteisössä taiteensa keinoin. Maaseudun Sivistysliiton kehittämän menetelmän tarkoituksena on lisätä maaseudun ja kaupungin välistä yhteistyötä sekä altistaa ihmiset keskustelemaan ja oppimaan toinen toisiltaan. Vuoden 2020 teemana on Itämeri. Koronan myötä työskentelytapaa on hieman muutettu.  Nyt taiteilija valitsee itse missä työnsä suorittaa, kunhan työskentelyprosessi on avointa ja sitä voi seurata sosiaalisen median välityksellä. Lopputulos voi olla fyysinen, immateriaalinen tai digitaalinen. www.msl.fi Yhteistyössä mukana myös John Nurmisen Säätiö/Itämeripäiväsekä Keskitien Säätiö.







72 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page